UČESTALA PITANJA

Koliki je miminalni broj gostiju?

Kako bi prostor izgledao čarobno i ispunjeno, minimalni broj gostiju na vjenčanju je 70 osoba.

Koliki je maksimalni broj gostiju?

Naša novouređena dvorana za vjenčanje iz snova prima čak 320 gostiju.

Koja je cijena menija?

Cijena ovisi o nekoliko faktora. Predlažemo da ispunite jednostavan upitnik i zatražite neobvezujuću ponudu u svega nekoliko klikova.

Želim ceremoniju na otvorenom, što ako padne kiša?

Iako ne možemo utjecati na vremenske uvjete, vi se na dan vjenčanja ne trebate brinuti. Naš profesionalni tim, spreman je reagirati na vrijeme i premjestiti ceremoniju u svadbenu dvoranu. Vaša ceremonija će izgledati predivno i sigurno od svih vremenskih neprilika.

Gdje se priprema hrana?

Catering Lido naš je dugogodišnji partner. U skladu s kulinarskim standardima pripremit će jela u vrhunsko opremljenoj kuhinji na Jarunu. Na imanju Marincel, glavni kuhar će se pobrinuti da iz pomoćne kuhinje svako jelo izađe stilizirano, prave temperature i neodoljivog okusa.

Je li prostor klimatiziran?

Naravno – dvorana za vjenčanje je klimatizirana.

Kolika je veličina plesnog podija?

Važno nam je da osim modernog prostora i vrhunske hrane, gostima osiguramo i najbolju atmosferu. U svečanoj dvorani nalazi se pozornica za vaš omiljeni band veličine 25m2 i plesni podij veličine 60m2.

Gdje parkirati?

Na imanju Marincel imamo osigurano 100 parkirnih mjesta.

Okruženi ste predivnom prirodom, imate li zbog toga probleme s komarcima?

Generalno nemamo probleme s komarcima.

Postoji li smještaj na licu mjesta za goste?

Ne postoji smještajni objekt na licu mjesta. Imanje Marincel smješteno je u blizini centra Zagreba zato nećete imati problema u pronalasku odgovarajućeg hotela.

Jesu li muški i ženski WC smješteni u dvorani za svečanosti?

U dvorani za proslave postoje čak 4 renovirana muška i 4 ženska WC-a. Iznimno nam je važno da higijena bude na zavidnom nivou, zato se tijekom večeri vodi briga za sanitarne čvorove.

Može li se pozvati taksi na imanje Marincel?

Zbog blizine centru grada, na imanje Marincel možete pozvati taksi službu.

Koliko je ranije potrebno rezervirati datum vjenčanja?

Iz našeg iskustva neki su datumi atraktivniji od drugih. Zato preporučujemo da što ranije zatražite neobvezujuću ponudu i provjerite dostupnost.

Plaćaju li djeca punu cijenu?

Ne naplaćujemo apsolutno ništa za mališane do treće godine starosti. Za djecu od 3 do 10 godina starosti iznos se umanjuje za 50% od dogovorene cijene paketa.