VJENČANJA NA OTVORENOM

Započnite novo poglavlje na jedinstvenoj lokaciji!

Nakon što ste pronašli ljubav svog života, slijede slatke muke planiranja vjenčanja iz snova. Prva stvar na popisu je odabir savršene lokacije. Pozivamo vas na naše čarobno imanje gdje već godinama uspješno ostvarujemo snove. Vjerujte, bit će to ljubav na prvi pogled!

Gdje smo?

Imanje Marincel nalazi se u neposrednoj blizini centra grada Zagreba, ali ga zeleni obronci Šestina skrivaju od znatiželjnih pogleda. Čarobno imanje prostire se na 13 tisuća metara kvadratnih i nudi jedinstveni koncept organizacije i koordinacije vjenčanja. Nakon dugogodišnjeg iskustva u industriji vjenčanja naučili smo svaki trik, brzi smo i profesionalni te vam sa sigurnošću možemo ponuditi najodgovornije dobavljače i preporučiti vrhunske zabavljače. Odaberite imanje Marincel za najljepše vjenčanje na otvorenom.

Imanje Marincel sastoji se od četiri povezana područja:

Bazen

Ako želite iznenaditi svoje goste, pozovite ih na piće dobrodošlice kraj bazena. Nazdravite vašem novom poglavlju života!

Područje oko bazena uređeno je zelenilom i redovito se održava kako bi uz par dekoracija i visokih stolova ispunilo sva vaša očekivanja.

Vjenčane fotografije su karta za povratak u jedan od najljepših dana u životu. Slobodno iskoristite predivno područje oko bazena kao scenografiju za vaše slatke uspomene.

LIVADA

Vjenčanja u prirodi postala su veliki hit u posljednjih nekoliko godina, jasno nam je i zašto. Na imanju Marincel, zanosnog krajolika ne nedostaje. Livada je savršena pozicija za garden party o kojem ste oduvijek sanjali.

Neka vaši gosti uživaju u koktelu i ukusnim zalogajima, dok se vi pripremate reći sudbonosno DA svega nekoliko koraka dalje.

CEREMONIJA NA OTVORENOM

Vjenčanje na otvorenom najljepši je poklon koji si možete pokloniti za početak zajedničkog života.

Ako ste oduvijek sanjali da vjenčane zavjete razmijenite na otvorenom, sada to i možete. Za vas smo odabrali bajkovitu lokaciju na imanju Marincel. Pobrinut ćemo se za raspored sjedenja, a rado ćemo vam predložiti i najbolje dekoratere kako bi vam put do oltara bio obasut svježim cvijećem.

Pripremite maramice jer vas čeka prizor kao iz romantičnog filma!

DVORANA ZA VJENČANJA

U kultnoj dvorani Marincel, ugostili smo najljepša hrvatska vjenčanja i jedva čekamo ugostiti vaše!

Pri ulasku u dvoranu prvo primjećujete visoki strop s autentičnim drvenim gredama iz 1996. godine. Na njima se nalazi bogati svod žaruljica koje stvaraju romantični ugođaj. U posljednjoj renovaciji 2019. godine, unijeli smo dašak prirode u interijer – viseće konstrukcije isprepletene zelenilom koje možete prilagoditi svom stilu vjenčanja.

U takozvanoj gala postavi, svadbena dvorana Marincel može primiti čak 320 gostiju. Elegantni okrugli stolovi i dizajnirane stolice odlično odgovaraju svakom stilu vjenčanja. Mladenci mogu birati između okruglog i klasičnog glavnog stola. Pozadina iza glavnog stola, posebna je priča koja oduzima dah. Zamislite masovnu staklenu stijenu koja pruža pogled na prostrano zelenilo imanja Marincel!

Kada se atmosfera zagrije, požurite na veliki plesni podij gdje vas na bini već čeka omiljeni bend. Za ozvučenje i rasvjetu ne brinite jer su za njih zaduženi majstori čarobnog ugođaja. Dvorana za vjenčanja Marincel sadrži moderno uređeni šank, pomoćnu kuhinju, četiri muška i četiri ženska wc-a. Prostor je klimatiziran i održavan tijekom večeri.

Na imanju Marincel čeka vas spoj modernih i tradicionalnih kulinarskih utjecaja, u kojima ćete zasigurno uživati. Uz naše partnere od povjerenja Catering Lido – nitko neće otići kući gladan. U mogućnosti smo organizirati slatki stol, tortu i druge ukusne želje.

Dvorana za svečanosti potpuno se prilagođava vašim željama. Savršena je za raskošne glamurozne proslave, ali i mala intimna okupljanja. U dvorani Marincel možete osmisliti boho, greenery, klasično, vintage, rustikalno i tematsko vjenčanje. Mogućnosti su beskonačne uz pouzdani Marincel tim.

Zimsko vjenčanje

Kada snježni pokrivač prekrije imanje Marincel, pravo je vrijeme za čaroliju zvanu - zimsko vjenčanje. Velika dvorana ispunjena romantičnim lampicama i prigodnim dekoracijama ugrijat će srca vaših gostiju.
Posebno!

Brzi upit za vjenčanja