DVORANA

Mjesto gdje s lakoćom spajamo rustikalni stil i klasičnu eleganciju

O dvorani za vjenčanja I evente

Izgrađena 1996. godine, dvorana za vjenčanja i poslovne evente na imanju Marincel, postala je sinonimom za vrhunsku zabavu. Ovdje su ispričane najljepše ljubavne priče i otplesani brojni prvi plesovi.

Vjerujemo da naše bogato iskustvo, ne znači da bismo trebali prestati osluškivati tržište, već upravo suprotno. Tako smo u 2019. godini u potpunosti renovirali veliku dvoranu za svečanosti. Ako je suditi prema vašim komentarima – trud se isplatio!

Dvoranu za svečanosti krasi zapanjujući visoki strop s autentičnim drvenim gredama. Ispod predivnog drveta spuštaju se velike viseće konstrukcije isprepletene zelenilom koje unose dodatnu svježinu u prostoriju. Cjelokupni dojam završava morem žaruljica ispod kojih ćete kao ispod zvijezda stvarati najromantičnije uspomene. 

Kontrast prirodnim materijalima je masovna staklena stijena koja pruža pogled na prostrano zelenilo imanja Marincel. Dvorana za vjenčanja i evente sadrži moderno uređeni šank, pomoćnu kuhinju, četiri muška i četiri ženska wc-a. Vaš omiljeni bend ugostit ćemo na prostranoj bini, dok gosti uživaju na plesnom podiju od čak 60m2.

Ovisno radi li se o poslovnom eventu ili vjenčanju iz snova dvorana za svečanosti može primiti od 70 do 450 gostiju. 

Vrste POSTAVA

KONFERENCIJA

PARTY

REVIJA

VJENČANJE